Ons Bedrijf

Sinds het begin 2020 zijn we begonnen in de provincie Noord-Holland in het o zo mooie Volendam. Vanuit hier begonnen we aan onze diensten zoals opnieuw bekleden van meubels, leer bewerking, maar ook antiek restauratie. Bovendien krijgen we met grote regelmaat de vraag of we ook kleine reparaties uitvoeren. Ook dit hoort bij een van de diensten die tMeubeltje&co levert. We kunnen in principe vrijwel alles maken als het om uw meubelstuk gaat.

Inmiddels zijn we z’n drie twee jaar verder en zijn we groter geworden en de vraag blijft maar groeien. Daarom zijn we uitgeweken naar een grotere werkplaats aan de Julianaweg 139G in Volendam. Hier kunnen we al uw reparaties uitvoeren, met ons team van vakmensen kunnen we echt alles aan! U als klant kan bij ons terecht in onze showroom op de tweede etage van de werkplaats. Hier staan onze medewerkers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Tijdens een kopje koffie kunt de mooiste stoffen en Leder collecties komen bewonderen, maar ook voor onderhoudsproducten en/of advies op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze producten zijn ook uiteraard te vinden op onze vernieuwde webshop.

 

Meubelreparatie 

tMeubeltje&co staat bekend om haar uitstekende meubelstoffering, meubelreparaties, leerbewerking en antiekrestauratie. We staan garant voor kwaliteit en een ambachtelijke manier van werken. Dit doen we met ons familiebedrijf al 3 generaties lang. De reparatie van uw bankstel, stoelen en andere meubels kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Bekijk de video om een indruk te krijgen van onze werkwijze. Mocht u een beroep op ons willen doen houden we ons graag aanbevolen om uw klus te klaren. Vaak komen we geheel vrijblijvend bij u thuis langs om de meubels te bekijken en een prijsopgave te maken.